Verzendbeleid


België (Lokaal)
Leveringstijd (Dagen)
Standaard Verzending
Free 3 to 5
Gratis Standard Verzending   Free 3 to 5
Snelle Verzekerde Traceerbare Verzending (met tracking)
€7.35 1 to 2
Internationaal
Leveringstijd (Dagen)
Standaard Verzending
Free
4 to 10
Gratis Standard Verzending
Free 4 to 10
Snelle Verzekerde Traceerbare Verzending (met tracking)
€9.95 2 to 5

Alle bestellingen profiteren van gratis standaard verzending.

Voor klanten die snellere levering en pakketvolging wensen, bieden wij een optie voor Snelle Traceerbare Verzending aan voor €7,35 voor lokale bestellingen en €9,95 voor internationale bestellingen. Dit is de enige verzendoptie die traceerdiensten bevat.

Houd er rekening mee dat hoewel we ons best doen om uw bestelling de volgende werkdag te verzenden, er vertragingen kunnen optreden bij de post. Wij moedigen klanten die kiezen voor Snelle Traceerbare Verzending aan om de verstrekte trackinginformatie te gebruiken om het traject van hun pakket te volgen.

 

Onze internationale verzendservices zijn beschikbaar naar de volgende landen: Albanië, Andorra, Oostenrijk, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Faeröer, Finland, Georgië, Duitsland, Gibraltar, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Malta, Monaco, Montenegro, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal (19 van de 20 regio's), Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Kontaktformular